juli 26, 2016

Ica Banken

 

ICA Bankens recension

 

icabanken

Besök ICA Banken
ICA Banken AB är ett bankaktiebolag som grundades 2001. Idag är ICA Banken en av de tjugo största affärsbankerna i Sverige och erbjuder bland annat sina kunder lån utan säkerhet, bolån, bankkort och lönekonton.

Bankkort Plus

ICA Banken erbjuder ett kreditkort som de kallar Bankkort Plus. Med detta kreditkort så får du bonus på vartenda köp du gör. Hur mycket rabatt du får varierar beroende på var du handlar. Om du handlar på ICA så får du 1 % rabatt och om du använder ditt kreditkort någon annanstans så får du en rabatt på 0,5 %.

 

Du kan också utnyttja upp till 60 dagars räntefri kredit. Älskar du att resa så är detta ett perfekt kreditkort då du aldrig behöver betala några uttagsavgifter men ett valutapåslag på 1,25 % när du använder ditt kreditkort utomlands. Dessutom så får du också både en reseförsäkring och avbeställningsskydd helt gratis om du använder ditt kreditkort när du köper din resa.

 

Att börja använda din kredit med ICA Banken är inga konstigheter då ditt kreditkort kommer med en kredit på 20 000 kronor. Men tycker du inte att 20 000 räcker och du känner att du behöver en större marginal så har du chansen att ansöka om kredit på upp till 100 000 kronor. Ett kreditkort hos ICA Banken är en relativt billig historia då allt du betalar är ränta på den kredit du använder och en månadsavgift på 27 kronor i månaden. Med ett kreditkort från ICA Banken så behöver du inte tänka på att betala någon uppläggningsavgift eller andra avgifter när du till exempel vill betala dina räkningar.

 

Ansöka om Bankkort Plus

Om du väl har bestämt dig för att ansöka om ICA Bankens kreditkort så är ansökningsprocessen inga problem. Allt du behöver göra är att fylla i en ansökan via deras hemsida där du fyller i dina personuppgifter, hur mycket kredit du vill teckna och hur stor årsinkomst du har. Här kan du också välja att antingen teckna kortkredit eller kontokredit. Som namnet avslöjar så binds denna kredit direkt till ditt konto.

Slutsats

Med en effektiv ränta på 13,47 % och nästintill inga avgifter så är ICA Bankens Bankkort Plus ett väldigt bra alternativ för dig som inte vill betala en halv förmögenhet för ditt kreditkort. Med detta kreditkort så kommer även många fördelar såsom omfattande reseförsäkring och bonusar på alla dina köp som verkligen gör detta till ett av de bästa kreditkorten på marknaden.