juli 26, 2016

IKANO Bank

Ikano Bank recension

ikano-bank

Besök IKANO Banken

Ikano Bank är en del av en internationell koncern som äger, förvaltar och utvecklar företag inom allt från finans till detaljhandel. Ikano Bank har funnits sedan 1988. Banken ägs av familjen Kamprad, ett namn som förmodligen känns igen på grund av IKEAs grundare Ingvar Kamprad.

 

Kreditkort från Ikano Bank

 

Ikano Bank erbjuder ett kreditkort som är helt avgiftsfritt och som också kommer proppat med olika bonusar varje månad. Varje månad har du chansen att utnyttja stora rabatter inom olika branscher. I maj har du till exempel 20 % rabatt hos alla florister, i september är det 25 % rabatt hos optiker och i november kan du utnyttja en rabatt på 30 % hos alla bokhandlare. Eftersom Ikano Bank erbjuder sina kunder rabatter på allt från flygresor till byggvaruhus så passar detta kreditkort de flesta. Med Ikano Banks kreditkort har du också möjlighet att betala 0 % ränta i antingen 6 eller 12 månader och du får alltid 1 % rabatt när du handlar mat och drivmedel.

 

Om du gillar att resa så är detta ett kreditkort för dig. Så länge som du betalar minst 75 % av din resa med hjälp av ditt kreditkort från Ikano så får du helt gratis en reseförsäkring.

 

För att du ska kunna skaffa ett kreditkort via Ikano Bank så ska du minst vara 18 år, inte ha dragit på dig några betalningsanmärkningar och du måste också ha tagit del av Ikanos lånevillkor.  För att din kreditkortsansökan ska kunna bli beviljad hos Ikano Bank så måste du också kunna bevisa att du har en fast årsinkomst på minst 100 000 kronor.

 

Slutsats

Med Ikano Banks kreditkort så har du tillgång till flera rabatter inom olika branscher varje månad och kan därför tjäna pengar på många olika affärer om du timar dina köp. Ikano Bank kräver heller inte att du har en särskilt hög årsinkomst och så länge som du är över 18 år, tjänar minst 100 000 kronor om året och inte har några betalningsanmärkningar så är det inga problem att skaffa ett kreditkort hos Ikano. Banken erbjuder dig också en reseförsäkring helt utan kostnad vilket är perfekt för dig som kanske inte har en reseförsäkring inkluderad i din hemförsäkring. Men i jämförelse med ICA Bankens kreditkort så är den effektiva räntan för Ikano Banks kreditkort något högre, så innan du bestämmer dig för vilket kort du vill ha så kan det vara en bra idé att jämföra de olika bonusarna för att se vilket kort som kommer gynna dig mest.