juli 26, 2016

Marginalen

Marginalen Bank recension


marginalen

Besök Marginalen

Marginalen Bank har just nu runt 200 000 kunder i Sverige och riktar både in sig på privatpersoner och företag. Marginalen Bank ägs av Marginalen AB och omfattas av insättningsgarantin så väl som att de står under Finansinspektionens tillsyn. Marginalen Bank har som mål att förenkla den ekonomiska vardagen för sina kunder, vare sig det gäller privatpersoner eller företag. Marginalen är en bank som inte enbart tittar på siffrorna utan de fokuserar också på framtiden och idéer.

 

Kreditkort

 

Hos Marginalen Bank så finn det ett flertal kreditkort för dig som blivande kund att välja mellan. De är utformade för att passa olika människor när de befinner sig i olika skeden av livet.

 

Marginalen Bank erbjuder bland annat sina kunder kreditkortet Marginalen Traveller. Som du kan gissa ifrån namnet så passar detta dig om älskar att vara på resande fot då kortet kommer med inte mindre än nio reseförsäkringar. Du är skyddad med bland annat resestartsskydd, avbeställningsskydd, olycksfallsförsäkring och självriskskydd. Med detta självriskskydd så är du försäkrad och du till exempel kommer tillbaka från din resa och det har varit inbrott i ditt hem eller om din bil har skadats. Med Marginalen Traveller så samlar du hela tiden ihop bonuspoäng med varje köp du gör. I bonussystemet så kommer var sjunde krona att omvandlas till ett bonuspoäng som du sedan kan använda för att hjälpa betala en kommande resa.

 

Marginalen Gold är ytterligare ett kreditkort som banken erbjuder sina kunder. Här kan du teckna en högre kredit i jämförelse med Marginalen Traveller. Med Marginalen Gold kreditkort så kan du teckna en kredit på allt mellan 15 000 kronor och 200 000 kronor, medan kreditgränsen på Marginalen Traveller är 150 000 kronor. Med Marginalen Guld så kommer flera försäkringar som definitivt kommer förenkla din vardag. Om du till exempel använt ditt kreditkort för att köpa teater- eller konsertbiljetter så ingår ett automatiskt avbeställningsskydd för dig och upp till tre kamrater.

 

Både Marginalen Traveller och Gold kommer med en årsavgift, men om du letar efter ett billigare alternativ så finns Marginalen Classic. Här betalar du ingen årsavgift och betalar bara en månadsavgift på 25 kronor när du använder din kredit.

 

Slutsats

 

Marginalen Bank erbjuder sina kunder ett brett utbud av kreditkort som passar både dig som letar efter ett kreditkort med attraktiva erbjudanden och bonus men även dig som vill ha ett så billigt kreditkort som möjligt. Därför rekommenderas Marginalen Bank till dig som letar efter ett fördelaktigt och prisvärt kreditkort.